Advert
Advert
Advert
YİNE YENİDEN…

YİNE YENİDEN…

Bu içerik 301845 kez okundu.

    Sabah FOX TV haberlerini izlerken neredeyse küçük dilimi yutacaktım. Yine o bildik karalama çabaları CHP milletvekilleri için devam ediyor. Sabah Gazetesinde bir yazar, CHP milletvekillerinden dördünün Fethullah Gülen ile görüştüğü iddiasında. Hani daha önce de demiştim ya çamur at izi kalsın cinsinden iddialarla amaç CHP’yi yıpratmak. Ama başaramayacaklar. Ne kadar çamur atarlarsa atsınlar CHP çetelerle, terör örgütleriyle, ülke ve halk düşmanlarıyla mücadelesini ilelebet sürdürecek. Atılan iftiraların elbette yasalar önünde hesabını ilgili milletvekilleri soracaktır…

   Demokrasi ve cumhuriyet değerleri konusunda tam da iktidar – muhalefet birlikteliğinin kısmen de olsa sağlandığı şu günlerde AKP yandaşı bir gazetede böylesine iftiraların olması gerçekten manidar. O zaman akla şöyle bir soru geliyor:

    Acaba birileri ülkede huzur ve barışın, demokrasinin yeniden inşasını istemiyor mu? Yaptıkları bu karalama çalışmalarıyla FETÖ’ye hizmet etmiyorlar mı?

    Soruların yanıtını vermek hiç de zor değil ki!

    “At izi it izine karıştı”  diyor cumhurbaşkanı. On binlerce kişi FETÖ’yle ilişkisi olduğu gerekçesiyle gözaltına alındı, tutuklandı. Tutuklananlar içinde Bank Asya’ya para yatıran, cemaat okullarında öğrenci okutan, cemaat sempatizanı, bizzat kalkışmaya katılan herkes var. Esnaftan öğretmene, öğretim görevlisine; askerden, polise toplumun her kesiminden insan…

    Ama adı Fethullah Gülen’le anılan siyasilere henüz dokunulmadı nedense! Hani Fethullah’ı öve öve bitiremeyen vekiller… Aralarında bakan olanlar var. Şimdi milletvekili olmayanlar var. Belediye başkanları var. Bütün bunları ibretle TV haberlerinden izliyoruz. Üzülerek belirtmek gerekirse iki binli yıllardan bu yana devletin en ücra hücrelerine kadar yerleşen bu terör örgütüne göz yumanlar göğüslerini gere gere dolaşıyorlar ortalık yerlerde. Bir de sözüm ona bu terör örgütünden ayrılanlar var. Pişman oldum, diyerek bu işin içinden tereyağından kıl çeker gibi sıyrıldılar. Kanal kanalFethullah Gülen’le ilgili açıklamalar yapıyorlar. Peki, bu açıklama yapanların hiç mi suçu yok!

    Dedim ya, birkaç bilinmeyenli denklem yaşıyoruz bu günlerde.Bir yandan Doğu’da, Güneydoğu’da önü alınamayan kanlı terör olayları, bir yandan darbeciler… Bir yandan da Suriye’den doğru ülkemizi tehdit eden IŞID… İç barışın ve huzurun sağlanmasında birey olarak hepimize düşen gayretler var. Enerjimizi iç çekişmelerde harcayacağımıza, birlik için, varlık için, özgürlük ve demokrasi için harcasak daha anlamlı değil mi?

    Yeni yaşında CHP’yi bir kez daha kutluyor, daha nice doksan üç seneler yaşamasını diliyorum.

    Türkiye’nin demiri, çimentosu, kumu, çakılı CHP…

    Türkiye’nin birleştirici gücü CHP…

 

    Önce insana, önce birliğe, önce Türkiye’ye hep birlikte CHP ile…

DİĞER YAZILAR
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR