Advert
Advert
Advert
                  ÖYLE BİR ZAMANA DÜŞTÜK…

ÖYLE BİR ZAMANA DÜŞTÜK…

Bu içerik 2043 kez okundu.

 

    Şimdi de 17-25 Aralık mı baz alınsın Milat olarak, daha öncesi mi tartışmaları başladı. Belli ki, darbeci başına muhterem diyenler, kendilerini işin içinden sıyırmanın yollarını arıyorlar!

    Bu FethullahGülen kaç yıldır cemaat lideri? Hele de iki binli yıllardan sonra devletin bütün kurumlarında kök salmadı mı? 2004 yılında zamanın milli güvenlik kurulunca tehlikeli olarak nitelendirilmedi mi? İstihbarat örgütleri cemaat hakkında sayfalar dolusu raporlar hazırlamadılar mı?

    Buna rağmen başta eğitim olmak üzere devletin bütün kurumlarında palazlandı cemaat. Hatta en üst makamlara yerleştirildiler. Okullarda müdür oldular, müdür yardımcısı oldular, ilçelerde illerde milli eğitim müdürü oldular. Kendilerinden olmayana geçit vermediler. Ağzıyla kuş tutsa bile belli mevkilere getirmediler onları…

    Şimdi kalkmış bir iktidar partisi milletvekili CNN TÜRK kanalında cemaati başımıza CHP musallat etti gibilerden laflar ediyor. Ama kendi öz eleştirisini vermekten uzak! O değil miydi cemaat liderini Nobel’e aday gösteren? O değil miydi cemaat liderinin konuklarını ağırlayan? Gerçi kendisi de itiraf ediyor ya! Aldatılmışız deyip sıyrılıyor işin içinden… Hatta daha da ileri gidip, Rabbim beni affetsin, milletim affetsin demeye getiriyor…

    Ya boy boy cemaat lideri ile fotoğraf karelerinde duranlar? Onların bir diyeceği yok mu?

    Ya cemaat liderine muhterem diyerek övgüler düzenler?

    Ya cemaat mensuplarının devletin her kademesine yerleştirilmesine göz yumanlar?

    Ya fırsat bulduğu her ortamda cemaat liderini öve öve göklere çıkaranlar?

    Onların hiç mi suçu yok?

    FETÖ’den kurtulmanın yegane yolu, onun silahlanmış güçlerini ortadan kaldırmaktır elbette. Ama unutulan, bir de FETÖ’nün siyasi ayağının ortadan kaldırılması.

    Siyaseten FETÖ’ye dokunulmazsa eğer, ülkemizin daha büyük kaos ortamlarına gireceği muhakkak… Bunu görmek için müneccim olmaya gerek yok!

    Sayın Ahmet Gündoğdu beyefendiye önerim, önce iğneyi kendisine batırmasıdır. Çuvaldız nasıl olsa batıyor FETÖ ile bir şekilde alakalı olan herkese!

    Şöyle oturup bir düşünsünler: “Ülke birliği için, ülke huzur ve refahı için muhalefet partileriyle şöyle bir masaya oturup nasıl işbirliği içine girebiliriz?” diye kafa yorsunlar biraz!

                                                                  OH NE ÂLÂ…

    Hani Anayasa Komisyonu yedi maddede anlaşmışlardı ya! Önceki gün Tarafsız Bölge programında, yine Anayasa konusunda uzman olduğunu dile getiren bir Ak Parti milletvekili, önceki yıllarda ortaklaşılan 54 maddeyi de işin içine katalım diyor. CHP sözcüsü, öneri getirin, yetkili kurullarda görüşelim yanıtını verince de “Bak nasıl da kaçıyorlar!” diyerek CHP’yi suçlayan ifadeler kullanıyor. Gülsek mi? Ağlasak mı?

    CHP lideri, terörü önlemek adına iktidardan gelen her tür öneriye açık çek verdi yahu?

DİĞER YAZILAR
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: TABURUN GİTMESİNE ULUPINAR KAYITSIZ KALDI
BAŞKAN BOZKURT: TABURUN GİTMESİNE ULUPINAR KAYITSIZ KALDI
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM