Advert
Advert
Advert
DEMEK Kİ!

DEMEK Kİ!

Bu içerik 2407 kez okundu.

    Demek ki bu memlekette, kara çalmak, iftira atmak işin en kolayı! Baksanıza sanki el birliği etmişçesine TV kanallarında yarışa girdiler mübarekler. Hem de öyle öyle böyle değil. Çaldıkları karayı, attıkları iftirayı yalanlamak için kör kuyudan su çıkarman gerekiyor neredeyse…

    Kanallar  iki oradan - iki buradan konuşmacıları çağırıyorlar, ardından da sanki yarış edercesine CHP’ye saldırtıyorlar konuşmacıları… Meğer bu CHP ne menem bir partiymiş yahu! Çala çala bitiremediler karaları, ata ata bitiremediler iftiraları. Bu zatlar öyle bir konuşuyorlar ki atarken – tutarken, söylediklerine kendilerini de inandırmışlar sanki!

   Darbeye karşı olduğunu, darbecilerin en ağır bir biçimde cezalandırılmasını her fırsatta dile getiriyor CHP genel başkanı, ilçe – belde, il başkanlarından yöneticilerine herkes. Bu konuda endişeye mahal yok elbette. Fakat, öyle şeyler anlatıyor ki bu atıp tutanlar, sanki CHP FETÖ’nün arka bahçesi! Sanki PKK’nın bir numaralı savunucusu! Utanmasalar IŞID terör örgütü ile de ilişkilendirecekler CHP’yi!

    “At izi it izine karıştı.” Diyen bu ülkenin Cumhurbaşkanı değil mi?

    CHP de farklı bir şey söylemiyor ki! Tutuklananlar, mesleklerinden atılanlar arasında masum olanlar varsa onlara dokunulmasın istiyor! Bunu istemek ne zamandan beri terörle bir olmak anlamına geliyor ki?

    FETÖ’yü alabildiğine eleştiren basın yayın organları da ezaya - cefaya uğramaya başladı. Son örneği Cumhuriyet gazetesi! Bu gazete, “Tehlikenin farkında mısınız!” diyerek yıllarca karşı karşıya bulunduğumuz felaketi anımsattı. Yazarları, çizerleri bu minval üzerine yazıp çizdiler! Gelinen noktada ne yazık ki akıl almaz bir gerekçeyle –FETÖ’ye ve PKK’ya üye olmamakla birlikte onları destekler yazılar yazmak! – yazarları ve çalışanları gözaltına alındı. Amaç gazetenin yayın yaşamını bitirmek değil de nedir?

    “Dört CHP’li Fethullah Hoca ile görüştü, fotoğrafları bile var!” diyenler henüz attıkları iftirayı ispatlayamadılar! Ama hala devam ediyorlar atıp tutmaya. Onlar atıyor da ya onları TV’lere çıkaran moderatörlere ne demeli! Adamlar ağızlarını açıp, böyle iftiralar size yakışmıyor diyemiyorlar! Amaç belli değil mi? CHP’yi halk nezdinde itibarsızlaştırmak…

    Avuçlarını yalayacaklarını kısa zamanda görecekler elbet! CHP öyle kuru iftiralara, karalamalara pabuç bırakmaz. Bıraksaydı eğer, doksan üç yıldır varlığını devam ettirmezdi. Bütün zor koşullara, en ağır ithamlara rağmen dimdik ayakta kalabilen tek parti CHP. Diğerleri rüzgarla doğup – büyüyüp yine rüzgarla toz olmadılar mı yıllardır. AP nerede? ANAP nerede? DP nerede?

 

    Muktedirlerin zulmüne ancak zulme uğrayanlar son verir! Değil mi?

DİĞER YAZILAR
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
CHP İLÇE BAŞKANI DİKENLİ: ULUPINAR ARTIK KENDİNE GEL
CHP İLÇE BAŞKANI DİKENLİ: ULUPINAR ARTIK KENDİNE GEL