Advert
Advert
Advert
AĞAÇ KÖKÜ MÜ – ZIKKIMIN KÖKÜ MÜ?

AĞAÇ KÖKÜ MÜ – ZIKKIMIN KÖKÜ MÜ?

Bu içerik 1994 kez okundu.

    CHP Genel Başkanının grup toplantısındaki konuşmasını izledim. İzlerken tüylerim ürperdi doğrusu. Hele Turgut Özal Üniversitesinde İngilizce okutmanlığı yapan, üniversite kapanınca da Türkiye’de oturma izni isteyen yabancı uyruklu kadının başına gelenleri duyunca gözyaşlarımı tutamadım. Üstelik kadın bir Türk vatandaşı ile evli ve bir yaşında da çocuğu var. Gözaltında bir süre bekletilen kadın sonra toplanma kampına götürülür. Belli ki sınır dışı edilecektir. Üzerine yüklenen suç oldukça ilginç: Devlet düzenini yıkmaya teşebbüs eden örgüt üyesi olmak!

   CHP Genel Başkanı, mazlumların yanında yer alacağını önemle belirtti konuşmasında. Ve kendisini terör örgütlerine destek vermekle suçlayanlara yönelik açıklamalarda bulundu.

   “Biz aldatıldık. Oysa Kılıçdaroğlu, onların terör örgütü olduğunu biliyordu. Öyleyse Kılıçdaroğlu yargılansın!” diyen AKP başkan yardımcısına:

   “Sizi Genelkurmay, MİT uyardığı halde FETÖ hakkında herhangi bir işlem yapmadınız. Milli Güvenlik Konseyi kararını yok hükmünde saydınız. Gücünüz yetiyorsa eğer, yargılayın beni.” diye seslendi.

   Ülkede yaşanan ekonomik kriz akıl almaz boyutlara ulaşmışken meclis sadece grup toplantıları ile idare ediyor. KHK’lerle idare ediliyor nasıl olsa ülke. KHK’ye itiraz mercii de kapalı. Öyleyse iktidar odaklı her tür yasayı çıkarabilirsin kolayca. Üniversitelere rektör atama seçimlerinin iptali, yetkinin sadece Cumhurbaşkanına verilmesi gibi…

   İşte geldik, gidiyoruz

   Bilinmez bir diyara…

   Eskiden bir karpuz idik…

   Nazım Hikmet’in kemikleri sızlıyordur şimdilerde. Ülkenin bu kötü gidişinin hangi aşamalara ulaşacağı da belirsiz maalesef!

   FETÖ’den gözaltına alınan kimileri için ağaç kökü yesinler diyenler, gün gelir devran döner. Bumerang size döner. İşte o zaman birileri de size zıkkımın kökünü yiyin derse ya!

           

 

            

DİĞER YAZILAR
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: TABURUN GİTMESİNE ULUPINAR KAYITSIZ KALDI
BAŞKAN BOZKURT: TABURUN GİTMESİNE ULUPINAR KAYITSIZ KALDI
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM