Advert
Advert
Advert
BARIŞIN ADRESİ

BARIŞIN ADRESİ

Bu içerik 2155 kez okundu.

     Merhaba,

     Önceki yazılarımda, barış, bağımsızlık ve aydınlık yarınlar üzerine şiirler paylaşmıştım sizinle.

     Bugün de bağımsız, aydınlık ve barış içinde yaşayan bir ülkenin nasıl olması gerektiğini anlatmaya çalışacağım dilimin döndüğünce:

     Öncelikle ülkemizin, kendisi için değil halkı için çaba gösteren siyasetçiye gereksinimi var. Kendisini değil halkını düşünen siyasetçiye gereksinimi var. Hangi koşullarda olursa olsun halka doğru söyleyen siyasetçiye gereksinimi var. “Ben topluma ne vereceğim”, siyaset bunun üzerine kurulmalı. Siyasetçi kendini topluma adamalı. Kim olursa olsun, kimliği, inancı ne olursa olsun bu ülkede barış içinde yaşamak şiarı olmalı siyasetçinin. Bunu sağlamak için yola çıkmalı… Siyasetçi toplumda ayrışmayı değil beraber olmayı sağlayan kişidir. Toplumu bölen değil kaynaştıran kişidir. Toplumu bölenlere karşı çıkacak herkesle kucaklaşan kişidir.

    Bu ülkede hepimiz dostluk barış içinde yaşayacağız. Bağımsız Türkiye için çalışacağız. Bizim ülkemiz herkesin karnını doyurabileceği güzel bir ülke 0lmalı. Bizim ülkemiz kin ve nefreti değil, barışı savunan bir ülke olmalı. Komşularıyla huzur içinde yaşayan, kimseyle kavga etmeyen, dünyada saygınlığı olan bir ülke olmalı”

    CHP’nin yeni politikalarını anlatan Kılıçdaroğlu CHP’den “Yeni CHP” olarak söz ediyor. Kılıçdaroğlu, “Yeni CHP, dostluğu, barışı, kardeşliği savunuyor. Hiç kimseyle kavga etmeyen, herkesi kucaklayan, ülkenin sorunlarına çözüm üreten partidir. Yeni CHP demokrasiyi, özgürlüğü savunan partidir. Yeni CHP mazlumların yanında olan, ezilenlerin yanında olan partidir. Yeni CHP ülkede düzeni değiştirmek için yola çıkan partidir. Yeni CHP halktan yana politika üreten, çiftçinin, esnafın, sanayicinin, mağdur olmadığı işçinin, memurun, mağdur olmadığı, toplumun her kesiminde çalışan kesimin mağdur olmadığı ülkeyi yaratan partidir. Yeni CHP budur. Herkesi saydım; işçiyi, memuru, esnafı, sanayiciyi saydım. Ülkede herkesin memnun olacağı bir Türkiye’yi saydım. Peki, kimse memnun olmayacak mı? Bir tek kesim var memnun olmayacak o da rantçı kesim! Onu saymadım.

    Yeni CHP temiz siyaseti toplumda egemen kılmak isteyen partidir. Siyasetçi topluma adanmış kimsedir. Toplumun çıkarları için mücadele ediyoruz.

    Yeni CHP,  yeni belediye başkanlarımız kendilerine değil topluma çalışan partidir. Onun için beraber mücadele edeceğiz. ,

    Yeni CHP ayrışmayı savunan değil, beraber birlikte olmak, güçlü olmak için mücadele eden partidir.

    Yeni CHP’nin meselesi: Kavga değil barış.

    Tarlada çalışacağız. Fabrikada çalışacağız, dünyaya meydan okuyacağız. Bunun için mücadele edeceğiz” diyor.

    Yarının güneşli günlerinde, barış, huzur, refah, birlik ve beraberlikle yaşamak için tek adres CHP

    Daha ne duruyoruz öyleyse?

    Bugünden tezi yok CHP’de birleşelim. CHP’ye üye olup, barıştan yana, dostluktan yana, birlikten yana gücümüzü gösterelim.  Vereceğimiz oylarla ülkemizi parlamenter demokrasinin, bağımsız ve tarafsız yargının, dostluğun, barışın tek adresi yapalım.

    Var mısınız?

 

        

DİĞER YAZILAR
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: TABURUN GİTMESİNE ULUPINAR KAYITSIZ KALDI
BAŞKAN BOZKURT: TABURUN GİTMESİNE ULUPINAR KAYITSIZ KALDI
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM