Advert
Advert
Advert
                                                         PİS KOKU…

PİS KOKU…

Bu içerik 2506 kez okundu.

   Rıza Zarrap dosyası ülkemiz itibarını da iki paralık ediyor şu günlerde… Mahkeme savcısı bir eski bakan ve Halk Bankası eski müdürü hakkında soruşturma ve tutuklama kararı verdi. Tabi o eski bakan ve banka müdürünü nasıl tutuklayacaklarsa!

   Cumhurbaşkanı: “Amerika’dan doğru burnuma pis kokular geliyor.” gibisinden sözler etti. Ana muhalefet partisi lideri de: “O pis kokuları zaten biz öteden beri duyuyorduk.” Diyerek 17- 25 Aralık olaylarını bir kez daha anımsattı kamuoyuna…

   Ve Cumhurbaşkanı ile Kılıçtaroğlu arasındaki çekişme her geçen gün şiddetlenerek artıyor. Kılıçtaroğlu, ulusal bir televizyon kanalında her konuda cumhurbaşkanı ile tartışma yapmak isteğini dillendirdi. Cumhurbaşkanı ise kavgadan kaçmayacağını belirtti. Önümüzdeki günler daha sıcak gündemlere gebe bence. Hal böyleyken bir türlü bir araya da gelmiyorlar. Toplum içinde ayrışma da her geçen gün tehlikeli boyutlara ulaşıyor. Sanki bir iç savaşın provaları yapılıyor gibi. Liderlerin ve lider adına konuşanların söylemlerine oldukça dikkat etmesi gerekiyor bu arada… Onlardaki çekişme topluma daha olumsuz yansıyor. Son örneğini Ankara’daki cenazede yaşadık…

   Meclis tatilde. Milletvekilleri de kendi yörelerinde ülke nabzını tutmaktadır her halde. Ben öyle umuyorum ya da!

   CHP ilçelerden başlayarak yeni yönetimlerini belirleme çalışmalarına başladı. 2019 seçimlerine yeni yönetimlerle girmekte kararlı görünüyor. Adalet yürüyüşü ve ardından yapılan Eğitim Çalıştayı da gösterdi ki bu bozuk düzende halkın umudu olma yolunda hayli güven kazandı. Emekliye iki maaş ikramiyeyi, asgari ücret artışını yeniden dillendirmeye başladı genel başkan! Hele de terör konusundaki görüşleri bir hayli korkuttu iktidar partisini. Terörü dört yılda önleyemezsem siyaseti bırakırım diyor. Bu hayli iddialı sözden rahatsız olanlar ekranlarda genel başkan için demedik laf bırakmıyorlar alimallah!

   Fındık için Adalet yürüyüşü de cuk oturdu. Göreceğiz bakalım Karadeniz’in doğusunun sandıktaki oylarını! Yüzde atmışları geçen iktidardan yana oylarından ne kadar fire verecek!

 

   Sonbahar sıcak havalarla başladı. Havanın sıcaklığı da siyasete yansıdı. Bakalım ne zaman ılıyacak siyasetin havası?

DİĞER YAZILAR
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: TABURUN GİTMESİNE ULUPINAR KAYITSIZ KALDI
BAŞKAN BOZKURT: TABURUN GİTMESİNE ULUPINAR KAYITSIZ KALDI
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM