Advert
Advert
Advert
MAN MI MANDA MI?

MAN MI MANDA MI?

Bu içerik 1762 kez okundu.

   Siyasetin kıyasıya absürdleştiği bir dönemden geçiyoruz. Özellikle iktidar partisi liderinin söylemleri gerçekten yenilir yutulur cinsten değil. Anan muhalefet partisi liderine Çarkçı Kemâl bile demeye başladı. Oysa kendisine en ufak bir eleştiri getirene açıyor davayı!

   Şimdilerde iş artık restleşmeye kadar uzandı. Hakaretler havada uçuşuyor. Ana muhalefet partisinin adını Ana ihanet partisine kadar getirdi AKP lideri. Oysa Anan muhalefet partisini sorusu gayet açıktı. O havada uçuşan belgelerdeki paralar ne amaçla gitti geldi memlekete?

   CHP, belgeleri basına dağıttı. Yargıya da verecek elbette. Hatta daha açılacak kutulardan da söz ediliyor. Salı gününe kadar izin verdi Kılıçdaroğlu AKP liderine. Bakalım o gün geldiğinde nelerle karşılaşacağız!

   Ülke gündemi ekonomik sorunlarla dopdoluyken, Avrupa’da, Amerika’da hızla itibar kaybederken bir de başımıza Rıza sorunu çıktı. Bizim iktidar sanki kendisi yargılanıyormuş gibi telaşlı nedense. Suçluysa çeksin cezasını kerata diyemiyor bir türlü. Ne de olsa bir zamanlar omuz omuzaydılar Rıza’yla. Dediğine göre rüşvet vermediği kimse kalmamış memlekette. Sırf kendi ülkesindeki kara paralarını aklamak için akla mantığa sığmayan işler yapmış Rıza. Tabi bizim memlekette de kendine yardımcılar bulmuş bu konuda. Halk Bankasının o ayakkabı kutularından çıkan paraları da mı Rıza verdi yoksa. Ha şimdi o müdür nerede sahiden? Ya rüşvet verdiğini söylediği eski bakanlar? Gıkları bile çıkmıyor nedense!

   Bizimkiler, Rıza’yı, onu yargılayanları birden bire FETÖ’cü yapıverdiler. FETÖ’nün ülkemizde beceremediği darbeyi Amerika üzerinden yapacağı savındalar. Keşke zamanında Yüce Divan yolunu açsalardı da aklasalardı o eski bakanlarını. Baksanıza meclis araştırma komisyonu kurulmasına bile tahammülleri yok. Oysa meclis çoğunluğuna sahip iktidarın, eğer abdestinden kuşkusu yoksa kabul etmesi gerekmez miydi komisyon kurulmasını hı?

   CHP lideri sayesinde haritada MAN diye bir ada ve ülke olduğunu öğrenmiş olmanın sevincindeyim. Teşekkürler Genel Başkanım. Kim ne derse desin siz o dürüst kişiliğinizden ödün vermeyin sakın…

DİĞER YAZILAR
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: TABURUN GİTMESİNE ULUPINAR KAYITSIZ KALDI
BAŞKAN BOZKURT: TABURUN GİTMESİNE ULUPINAR KAYITSIZ KALDI
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM