Advert
Advert
Advert
SÖYLEYENE DEĞİL, SÖYLETENE BAK

SÖYLEYENE DEĞİL, SÖYLETENE BAK

Bu içerik 1840 kez okundu.

 

   AKP Antalya kadın milletvekili Gökçen Hanımefendi, CHP lideriyle aynı ülkede nefes almaktan nefret ediyormuş!

    CHP çok partili siyasi yaşama geçişten bu yana tek başına iktidar olamadı ki. Siz bu ülkede yaşanan hangi olumsuzlukları CHP sırtına yükleyip nefret duygularınızı kusuyorsunuz bilmem ama bu ülke insanlarının AKP iktidarı ile aynı ortamda nefes almaktan nefret etmeleri için birçok sebep gösterebilirim size:

    En başta üç Y ile yola çıkan AKP, yolsuzlukları önlemede sınıfta kalmadı mı? Hele yokluk ve yoksulluk konusunda tam anlamıyla hüsrana uğrattı memleketi.

    Yolsuzluklar konusunda ele geçirilen ses kayıtlarını montaj, yasadışı dinlenmişiz diyerek geçiştirip, yandaş yargı marifetiyle delil olmaktan çıkarıverdiler bir çırpıda. Oysa ABD, yolsuzluk konusunda adı bizim ülkemizde de ön plana çıkan Rıza Sarraf’ı yargılıyor şimdi. Ne yazık ki bizim kahraman kurtarıcı diye gördüğümüz kişi Okyanus ötesinde yargılanacak ve adı ülkemizde de geçen iş ortakları hakkında hiçbir işlem yapılamayacak. Mesela, bir bakana hediye ettiği milyon dolarlık saatin akıbeti?

   İsrail askerlerinin on sivil yurttaşımızı katlettiğini, zamanın başbakanının uluslararası bir görüşmede İsrail başbakanına “van münit” diyerek nasıl kafa tuttuğunu yaşayalı daha bir asır felan olmadı. Şimdi ne oldu da aramızda yeniden dostluk inşa edildi. Ha sakın yanlış anlaşılmasın ben her türlü dostluktan yanayım. Fakat ödün verilerek kurulan dostluklar saman alevine benzemez mi?

   Ya Rusya ile ilişkilerimiz! Cumhurbaşkanı özür üstüne özür diliyor. Mektup üstüne mektup yazıyor. Ama daha dün düşürülen Rus uçakları için, gerekirse bir daha düşürürüz diyen de kendileri değil miydi? Yoksa biz mi yanlış anladık o zamanki konuşmaları?

   Sayın vekil! Ülkede yaşanan terör olaylarından söz etmek istemiyorum. Çünkü siz, ülkede yaşanan terörün de baş sorumlusu olarak hesabı CHP’ye kestiniz sözüm ona. Oysa daha Haziran seçimlerinde sizin lideriniz değil miydi alanlara çıkıp ya dört yüz vekil verirsiniz ya da sonuçlarına katlanırsınız diye seçmeni tehdit eden?

   Önce insan, önce birlik, önce Türkiye şiarı ile yola çıkan Kılıçdaroğlu’na çamur atacağınıza siz çıkın ortaya, bu ülkede küçücük çocuklara cinsel tacizde bulunan, hatta tecavüz eden sözüm ona din tacirleriyle aynı ülkede yaşamaktan nefret ettiğinizi haykırın tabi cesaretiniz varsa!

DİĞER YAZILAR
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR