Advert
Advert
Advert
ŞİMDİ SIRA SEÇİMDE…

ŞİMDİ SIRA SEÇİMDE…

Bu içerik 1812 kez okundu.

    24 Haziran’da sandığa gidecek, cumhurbaşkanı ve milletvekillerin seçeceğiz. Seçeceğiz de durup dururken nereden çıktı bu baskın seçim?

    16 yıldır bu memleketi yönetenler, kendi yönetimlerini yerden yere vurmaya başladılar. Bunu yaparken de yine Ana Muhalefet Partisini eleştirme alışkanlıklarından kurtulamadılar.

    Döviz, aldı başını gidiyor. Ekonomi çöküyor. Eğitimde sınıfta kaldık. Dış dünyada itibarımız taban yaptı. Bununda müsebbibi Ana Muhalefet Partisinin “Ey Kılıçdaroğlu’su!”

    Güler misin, ağlar mısın bu hükümetin ve devletin başındakinin düştüğü hale. Memleketteki tüm başarısızlıkları yık CHP’ye, başarıların arkasında seçmenden oy dilen deyim yerindeyse!

Suriyeli mültecileri yapıp,  ölüleri canlandırıp mezardan çıkararak, oy pusulalarını mühürsüz kabul ederek iktidara geleceklerini sananların yanıldıklarını çok yakında görecek bu memleket.

    Bir Mayıs İşçinin, emekçinin bayramı… Ama işçiler, emekçiler o günde harıl harıl çalışırken, devlet ricali tatilin keyfini çıkardılar. Komik değil mi?

    Önceki genel seçimlerde CHP, hem de taahhütname ile duyurmuştu emekliye iki maaş ikramiyeyi, asgari ücreti, aile sigortasını, işsizliğin en az düzeye indirileceğini, eğitimde, sağlıkta, ekonomide devrim niteliğinde atılımlar yapılacağını.

    Hak, Hukuk, adalet kavramlarını tüm dünyaya taşıdı CHP. Ülkede adaletin her insana gerekli olduğunu uzun yürüyüşüyle tüm insanlığa bir kez daha duyurdu. Demokrasinin, özgürlüğün ne kadar kutsal bir kavram olduğunu Maltepe’de milyonlara seslenerek anlattı. Elbette ki anlayana!

    Cumhur ittifakı yapanlar, karşılarında demokrasi ittifakını bulunca neye uğradıklarını şaşırdılar. Abuk subuk sözler etmeye başladılar. Şimdi bu yeni ittifakı etkisiz kılmanın yollarını arıyorlar.

     Emekliye biner lira ikramiyesi! Daha önce bu konu hakkında olumsuz tavır alan iktidar, oy kaygısıyla kesenin ağzını açıverdi. Maliye bakanının dört yıl önce, bunu yaparsanız oyum CHP’ye dememiş miydi?

    İmar affı, vergi affı, trafik cezalarının affı… Peki, vergisini düzenli ödeyen memurun, arabasını trafikte kurallara uygun kullanan şoförlerin, konutlarını imar planına uygun yapanların bu memlekette suçu ne de onlar için bir iyileştirme planı yok!

     CHP, Cumhurbaşkanı adayını siz bu yazıyı okuduğunuz sıralarda açıklayacak. Hem de koskoca bir salonda yapacak Ahmet Taner Kışlalı Salonunda!

    Peki aday kim olacak?

    E, braz daha kafa yorsun malum medya ve iktidar, değil mi?

DİĞER YAZILAR
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
CHP İLÇE BAŞKANI DİKENLİ: ULUPINAR ARTIK KENDİNE GEL
CHP İLÇE BAŞKANI DİKENLİ: ULUPINAR ARTIK KENDİNE GEL