Advert
Advert
Advert
         HER GECENİN SABAHINDA

HER GECENİN SABAHINDA

Bu içerik 1297 kez okundu.

     Artık yılın son iki ayına merdiven dayadık şu günlerde. Güzel günler görmeyi vaat edenler, havan topu gibi atmaya devam ediyor hala. Ama ilginç olan, birinin dediğini diğeri tutmuyor. Tek Adam rejimine geçişin ardından çökmeye başlayan ekonomimiz ise hız kaybetmiyor hiç. Kendi yönetimlerini yukarıdaki övüyor, atadıkları ise acımasızca eleştiriyor. Ama Tek Adam, her zaman yaptığı gibi, CHP’ye Atatürk’ten bu yana dönemlerden başlayarak bel altı vurmaya devam ediyor. Sanıyor ki, bu millet, onun bu sözlerine bakarak yerelde de onu iktidar yapacak!

    İktidar olmak için CHP’ye saldırmaya gerek yok ki! Nasıl olsa bir yolunu bulur, iktidar kapılarını açarsınız kendinize. “Mezardan kaldırın oy kullandırın!” diyenleri daha unutmadık. Son seçimlerde neredeyse üç milyona yakın ölüye oy kullandırıldığı iddialarıyla çalkalandı sosyal medya, yetkililerden aksini iddia eden bir açıklama yok!

    Demek ki bu seçim sistemiyle iktidar olanın, kaybetmek gibi bir yolu yok! Varsa da YSK, sistemleriyle var olanı hiç etmeyi başarıyor bir şekilde. Muhalefette kalanlara da biçare içinde bulundukları vaziyeti kabullenmekten başka çare kalmıyor. Çünkü ülke yönetimini ellerinde tutanlar, ne istiyorlarsa o oluyor…

    Davutoğlu’nun görevden indirilmesi, Binali Yıldırım’ın yerine getirilip kısa bir süre sonra alaşağı edilmesi, Arınç’ın iki seçim öncesi partisinde yok hükmüne getirilmesi, Metiner’in, belli başlı Belediye başkanlarının tasfiyesi hep az önce dediğim ekonomiyle doğrudan ilişkili bunlar.

    Hani Gökçek için elinde yüzden fazla dosya olduğunu, Onun Ankara’yı parsel parsel FETÖ’ye teslim ettiğini söyleyen Arınç vardı ya. Şimdi hangi saflarda yerini aldı o?

    Hani Şamil Tayyar’a ne oldu? Hani Gül?

    Hani İstanbul Belediye başkanı?

    Tek adam, partisinin başında da tek adam.  O ne derse, ne isterse o oluyor.

    Meclis dışı kurulan hükümette en küçük bir icraat yok! MEB söylemleriyle sanki çağdaş bir eğitime dönüş sinyalleri veriyor, ama icraat yok! Niteliksiz devlet eğitimine devam kısaca. Özel okulların egemenliği giderek tüm ülkeyi sarıyor. Eskiden belli başlı şehirlerde olan özel okullar şimdilerde neredeyse ülkenin tüm semtlerini işgal ettiler.

    Dövizdeki dalgalanma kimlerin işine yarıyor biliniyor da, dillendirmek kimsenin işine gelmiyor. MHP, dövizdeki artış sayesinde bir gecede kasasını doldurmadı mı bu memlekette?

    Ülkede gündem değiştirmek için öyle fazla kafa yormaya gerek yok. Sekiz şehidin olduğu gün, canı yanan asker ailelerinin acılarını etkisizleştirmek için bir büyükelçilik olayı çıkar ortaya, ayıkla pirincin taşını. O gazeteci, büyükelçilikte klonlandı mı bilinmez…

                                   

DİĞER YAZILAR
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
CHP İLÇE BAŞKANI DİKENLİ: ULUPINAR ARTIK KENDİNE GEL
CHP İLÇE BAŞKANI DİKENLİ: ULUPINAR ARTIK KENDİNE GEL