Advert
Advert
Advert
DEVREK SEVDAM-8

DEVREK SEVDAM-8

Bu içerik 1073 kez okundu.

    

     İki gün önceydi. ATV HABER kanalının akşam programını izlemiştim. Onca ilaç kullanmama rağmen sonuna kadar izledim programı. CHP ve İnönü zamanı anlatılıyordu programda. O yayına RTÜK nasıl izin verdi bilmem ama yayını izleyenlerin neden tepkisiz kaldığını anlamış değilim  doğrusu.

     Yalan söylenir de böylesine iftiralarla dolu yalan kolay kolay söylenmez. Türkiye’nin ikinci adamı, Atatürk’ün kabrinin yanında yatan, ülkenin kurtuluşunda O’nunla omuz omuza veren bir yüce kişiliği, toplum karşısında küçük düşürmek için bence daha büyük yalanlar ortaya konmalıydı. Sözüm ona AKP’ye yaranmak isteyen kanaldaki program yapımcılarının iftiralarını bu köşede sıralamak bana zul gelir. Ama bilsinler ki Martın sonu gerçekten bahar.

 Cumhurbaşkanı, sanki bütün il ve ilçelerin belediye başkan adayıymış gibi konuşuyor mitinglerde. Açmadığı tesis kalmadı. Yıllar önce açılmışları bile kendisi yapmış gibi yeniden açıyor. Millet de bol bol alkışlıyor.

    Tanzim Satışları kendileri kapatmıştı çıkardıkları kararname ile. Şimdi kendileri sokak tanzim satışları başlattılar. Patates, soğan, marul – mancar, bakliyat…  Eskiden zulüm kuyruğu demişlerdi. Şimdi adı bereket kuyruğu oldu. Ne ala memleket değil mi?

    Yabancı ülkelerden soğan, patates, pirinç, mercimek, sarımsak al… Sonra da sat bereket kuyruğunda. Ve övün yaptığın bu işle…

     Devletin en üst düzeyindekine böyle hareketler yakışmıyor doğrusu. Hele CHP ile uğraşmak hiç yakışmıyor!

     İmralı görüşmelerini

    Oslo görüşmelerini

    Dolmabahçe görüşmelerini

    Diyarbakır’da kurulan mahkemelerde affedilen terör mensuplarını CAHAPE yaptı değil mi?

 İnsanda biraz ar, namus olur. Olur da kendi yaptıklarını başkasının üzerine atmaz.

    Çünkü yalancının mumu çabuk söner.

Proje üzerinden toplum karşısına çıkamayanların başvurduğu ucuz yöntemleri artık bu millet yemiyor. Hele de kendisi kilosunu bilmem kaç binden içtiği çay dururken millete bir avuç çay dağıtmakla oy devşirilemeyeceğini çoktan anlamış olmalı.

   Baksanıza Dünyada ekonomisi düze çıkan ülkelerarasında ülkemiz birinci sıradaymış,  Amerika’nın önünde… Duy da inanma…

DİĞER YAZILAR
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR