Advert
Advert
Advert
DEVREK SEVDAM – 10

DEVREK SEVDAM – 10

Bu içerik 950 kez okundu.

    

     Seçimlere artık az bir süre kaldı. Adaylarda heyecan dorukta. Özellikle iktidar partisi adayı, Genel Başkanlarının yurt çapında yaptığı mitinglerden rahatsız olmalı. Çünkü parti lideri yaptığı mitinglerde CHP’ye çatmaktan, kendi projelerini anlatmaya fırsat bulamıyor. Söyledikleri şeyler de doğrusu iler tutar şeyler değil. Hükümet senin. Adalet sana göre tıkır tıkır işliyor. O halde neden gerekeni yapmazsınız da CHP’yi teröristlerle işbirliği yapıyor diye millet karşısında lekelemeye çalışırsınız?

     Yanıtını vermek hiç de zor değil: On yedi yıldır ülkeyi yönetenler yerelde kocaman bir sıfır çektiler. Var olanı da berbat ettiler kendi deyişleriyle. Ve yok ettiklerini düzeltmek adına oy istiyorlar yüzlüce! Artık buna kargaların da inanmayacağını bildiklerinden son bir gayretle CHP’ye ve onlarla iş birliği içindeki millet ittifakına veryansın ediyor küçük ortağıyla birlikte.

    En yakışıksız sözleri de Millet ittifakı için “Zillet – illet…” gibi sözler kullanmaları. Bu milletin en az yarısına illet diyen bir cumhurbaşkanı, hangi tarafsız gözle yönetecek devleti. Ve yine yandaşları tarafından dünya lideri diye anılacak?

    Ya MHP?

    Bahçeli’nin ittifak kurmadan önceki konuşmaları dün gibi hatırımızda değil mi?

    Hani RTE’den cumhurbaşkanı olmazdı?

    Milliyetçiliği ayaklar altına alan adamdan cumhurbaşkanı olamayacağını bizzat Bahçeli söylememiş miydi?

    İmralı’da, Dolmabahçe’de, Oslo’da terör örgütüyle masaya oturup sözüm ona açılım diyerek teröristleri dağdan indirmemiş miydi iktidar. O zaman seçim meydanlarına yağlı urgan atan Bahçeli değil de yoksa uzaydan gelen kopyası mıydı?

    Affettikleri teröristler, yıllarca bu memlekette yeraltı örgütlenmeleriyle ve eylemleriyle ülkeye kan kustururken CHP mi iktidardaydı da şimdi CHP’ye veryansın ediyorsunuz  Ey Bahçeli ve Cumhur Başkanı!”

    Önce kendinizle yüzleşin bir. Sonra da başkalarına çamur atmaktan vazgeçin hele…

    CHP Devrek’te açık ara önde gibi. Ama nihai sonuç elbette sandıktan çıkacak oylarla belirlenecek!

    Proje üzerinden halka seslenen Çetin başkan, sadece CHP’lilerden değil, AKP ve MHP’lilerden de oy istiyor. Çünkü Derman Belediyecilik anlayışı ile yola çıkıldı bu kez.

    Bu kez de olmazsa, Devrek’ten korkarım ilçe olma özelliği de ortadan kalkacak! Elin oğlu beşinci TOKİ ile yola devam ederken bizim iktidar muktediri daha birincisine ancak bismillah diyebildi! Bu arada satmadık gayrimenkül de bırakmadı. Artık Devrekli kendi olanaklarıyla başbaşa…

    Çetin Başkan, Devreklilerle başaracak bunu. İş, aş, ekmek sloganı. Ve yaşanası bir Devrek sözü…

    Belediyecilikteki otuz yıllık deneyimiyle sorunlara derman olmak için yola çıktı. Ve jet hızıyla da halkın güvenini kazanıyor. Haydi hayırlısı diyelim mi sandıkta?

DİĞER YAZILAR
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
BAŞKAN BOZKURT: VATANDAŞIN DERDİ GEÇİM
CHP İLÇE BAŞKANI DİKENLİ: ULUPINAR ARTIK KENDİNE GEL
CHP İLÇE BAŞKANI DİKENLİ: ULUPINAR ARTIK KENDİNE GEL