Advert
Advert
Advert
HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

Bu içerik 931 kez okundu.

 

    31 Mart Yerel Seçimlerinden yaklaşık iki ay sonra YSK, İktidar baskısıyla seçimlerin İstanbul’da yenilenmesine karar verdi. Dört üyenin ret yedi üyenin de kabul oylarıyla seçimler 23 Haziran’da yenilenecek. Bu Cumhuriyet tarihine kara leke gibi düşen akıl almaz olay insana gerçekten de pes dedirtiyor.

    Yerel Seçim sonucunu birçok incelemenin ardından on yedi gün sonra ilan edip CHP adayına mazbatasını veren YSK, Olağanüstü yöntemlerle (bilmiyoruz ama mutlaka bir şey yapıldığı ortada) diyen İktidarın başvurusunu kabul edip, seçimleri n yinelenmesine karar verdi oy çokluğu ile. Karara itiraz eden Dört kişi, tarihe not düşecek konuşmaları ile dikkatleri üzerlerinde toplarken yedi kişiden ses seda çıkmadı hiç. Bu yüzden de onlara ‘Yedi Uyuyanlar’ yakıştırması yapıldı.

    Kılıçdaroğlu grup toplantısında bu yedi kişinin demokrasi ayıbı

    İşlediklerini belirterek adlarını teker teker okudu ve “Bu millet sizden bunun hesabını sporar elbet bir gün!” diyerek bir tür teşhir etti onları.

    Peki hak ettiler mi?

    Bana sorarsanız mislisiyle hak ettiler elbet. Ama salondakilerin yuh çekmesi şık olmadı sadece…

    Ekrem İslamoğlu artık salt CHP adayı değil. Bu kez gerçekten de millet ittifakı adayı. Çünkü mazbatasını aldığı gün parti rozetini çıkarmıştı. Ve ilk icraatlarında da ne kadar içten ve tarafsız davrandığını canlı canlı izletmişti İstanbul halkına.

   Ulaşımda öğrencilere yapılan indirim.

   Su fiyatlarının düşürülmesi,

   Belediye tabelasına T.C ibaresinin eklenmesi,

   Meclis toplantılarının canlı yayını…

   Kısa sürede kendini çok beğendirdi İstanbullulara.

    23 Haziran’da açık ara yeniden başkan seçileceği şimdiden ayan beyan belli. Binali Yıldırım, kendisine sorulan her soruya “Çalmışlar!” yanıtını veriyor. Yahu Sandık kurullarını CHP oluşturmadı ki! Suçu milletin oyuna neden yüklemeli ki?

    Sanki belediye başkan adayı Cumhurbaşkanıymış gibi mitingler yapacakmış İstanbul’da. Yapsın bakalım. Devletin bütün olanaklarını kullan, “O 31 Mart’ta küçümsediğin Ekrem bak nasıl İstanbul’u fethe-decek bir kez daha gör!”

    İstanbul, kendisine ihanet edenlere bu kez daha bir kararlılıkla hesap soracak. Her şey çok güzel olacak. Hrşyçkgzllck…

           

DİĞER YAZILAR
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR