Advert
Advert
Advert
HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK-16 (Hrşyçkgzllck)

HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK-16 (Hrşyçkgzllck)

Bu içerik 907 kez okundu.

 

       Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım, bugün saat 21.00’de bir araya geldi. İsmail Küçükkaya moderatörlüğünde yayınlanan görüşme tüm haber kanallarına açıktı. Görüşme ile ilgili yorumlarımı salı günü ancak yazabilirim demiştim. İşte şimdi sabahın bu saatinde tam zamanı…

     Program genelde 31 Mart seçimleri üzerine konuşmalarla geçti beklendiği gibi. Oylar çalındı iddiasını sürdürdü AKP adayı ama kimin nasıl çaldığı konusunda herhangi bir açıklama yapmadı. Çünkü oyların çalındığına dair YSK’nın bir öngörüsü yoktu. Havada kalan bu iddiayı ısrarla sürdüren Cumhur ittifakı adayı, havanda su döğdü deyim yerindeyse. Gelgelelim malum medya bel altı vurma yarışına giriverdi. Yayın sonrası yarışın galibi Yıldırım’mış gibi açıklamalarıyla programa gölge düşürmenin yollarını aradılar. A Haber sabahın ilk saatlerinde bekleneni yaptı. Erkan Tan, dualar ederek Ekremoğlu’nu etkisizleştirme konusunda oldukça ter döktü.

     Bana göre programda efendi tavırlarıyla, belgeli açıklamalarıyla Ekremoğlu tüm haber kanallarından doğru izleyenleri ekrana kilitledi. Belli ki Yıldırım, Sayıştay raporunu ya okumamış ya da danışmanları yanlış bilgilendirmiş. Hatta Sayıştay raporunun olmadığını bile söyledi. İmamoğlu da elindeki Sayıştay Raporu kitapçığını göstererek Yıldırım’ı ters köşe yatırdı.

     Projeler konusunda da Yıldırım, eski projeleri ön planda tutarak onlar üzerinden bilgilendirme yaptı. Oysa İmamoğlu, net ve yere basan projeleriyle göz doldurdu. Seçmen, bu konuda da takdirini yapacak elbette.

     İsmail Küçükkaya, sanki biraz Yıldırım’dan yana gibi bir görüntü yarattı ama ilerleyen zamanlarda programdaki tarafsızlığını kanıtladı.

     Her iki aday da sözlerinde aşırılığa kaçmamak için özen gösterdiler. Bu da önemliydi. Çünkü seviyeli açıklamalara hasret kalmışız. Demek ki isteyince pekâlâ olabiliyor.

     Bu program seçmenin kararı üzerine pek fazla etkili olmayacak bu görüldü. Zaten şu ana kadar kararını veren verdi. Kolay kolay da değiştirmez kararını…

       

DİĞER YAZILAR
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR