Advert
Advert
Advert
HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK-18 (Hrşyçkgzllck)

HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK-18 (Hrşyçkgzllck)

Bu içerik 1200 kez okundu.

 

    Hangi dağda kurt öldü bilmem ama Ekrem İmamoğlu TRT’ye çağrıldı. Gösterdiği olağanüstü performansla da göz doldurdu. TRT sunucularına sorduğu şu soru nedense yanıtsız kaldı. “Buraya kişi çağrılmadan geliyor!” diye yapılan açıkla-manın da ne kadar gerçekçi olduğunu siz tahmin edin artık!

    Ekrem İmamoğlu için, “Ordu valisinden özür dileme-dikçe göreve başlayamaz!” sözü de Cumhurbaşkanına ait.

    Yani sandıkla gelenin yine sandıkla gideceği sözünü ne çabuk unuttu dersiniz?

    Oylar çalındı sözünün de siyaseten söylendiğini dile getirerek asıl amaçlarının rakip adayı etkisizleştirmek olduğunu belirtiverdi söz arasında.

    Yaptıkları seçim propagandasında işleri güçleri millet ittifakını halkın nazarında tu kaka göstermek. Proje üzerinden bir propagandaları yok nedense. Daha kısa bir zaman önce İstanbul’a ihanet ettik diyenler şimdi hangi yüzle İstanbul’un gelecek beş yılına sahip çıkacaklar? Bu da başlı başına bir bilmece!

     İmamoğlu suyu ucuzlattı. AKP lideri, biz İstanbul’u susuz devraldık. Kimin suyunu ucuzlatıyorsun? Babında bir konuşma yaptı. Yirmi beş yıllık saltanatınızda bu da olsun. Suyu bari getirin değil mi?

    Kadınlara, gençlere, işsizlere, yoksullara yönelik proje-leri de eleştiriliyor     İmamoğlu’nun. Açıkça yargısız infazla karşı karşıya…

    Ama seçmen, bütün bunların hesabını çok değil dört gün sonra sandıkta soracak. Akla kara işte  o zaman çıkacak sandıktan değil mi?

DİĞER YAZILAR
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR