Advert
Advert
Advert
VER MEHTERİ…

VER MEHTERİ…

Bu içerik 2263 kez okundu.

 

     Uzun zamandır A Haber kanalında sabah haberlerini sunuyor Erkan Tan. Ve haber sloganı da yazımın başlığındaki gibi “Ver Mehteri”

    Ağza alınmayacak sözlerle sabah duası yaparken elbette hedefinde CHP var. Çünkü hazımsız. Çünkü iktidar yalakası. Çünkü RTE’nin tam da alt çenesi…    Daha da söylenecek söz bulamıyorum onun omurgasızlığına. Yazılı ve görsel basının yüz karası kısaca.

    Kılıçdaroğlu, kazanılan belediyelerde hiçbir çalışanın işine son verilmeyeceğini altını kalın çizgilerle çizerek söyledi. Kazanan belediye başkanları da genel başkanla aynı fikirde. Gelin görün ki o belediye çalışanlarının çoğunluğu zaten işe siyaseten alınmış bankamatik çalışanı konumunda. Oturduğu yerden maaş alıyor yani. Hizmet üretmeden para kazanan doğrudan doğruya çalışanların, emekçilerin emeğini sömürüyor.   Vergi ödeyenlerin hakkına gasp ediyor. Bunun ne insaniyetlikle ne de dini inançlarla bağdaşır bir yönü yok. Ama malum kanal her fırsatta CHP’ye bu kanaldan çamur atmaya ısrarla devam ediyor…

    On beş yılı aşkın iktidarın tarafı başkanlarla yönetilen  Devrek Belediyesi 31 Mart seçimlerinde CHP’nin eline geçti. Deneyimli bir o kadar da azimli bir başkanımız oldu. Projeleri insan temelli olan söylemleriyle halkın büyük beğenisini kazandı. Millet İttifakı kendi adayını gösterdiği halde tek başına Cumhur ittifakı karşısında dik ve kararlı durdu. Seçmen, salt projelerine değil, belediyede çalışırken uğradığı haksızlıklara da dur dedi oylarıyla…

   Şimdi, CHP’li başkana hizmet yaptırmamanın başka bir yolunu bulmuşlar. Önceleri CHP’li görünen birileri, salt çamur at izi kalsın dercesine müthiş bir karalama kampanyası başlattılar. Gerekçeleri de kendi yakınlarının belediye içinde görev değiştirmesi. Ama kadrosu temizlik işçisi olunca, o kadroda çalışması sağlanan biri. Bu çalışan üzerinden CHP’yi yıpratmaya çalışıyor malum kesim. Oysa işin gerçekliğine bakıldığında Çetin başkan, belediyede hak etmediği yerlere dürülünce, mahkeme kapılarını aşındırdıkça o sözü geçenler hiç yanında, yakınında olmadılar nedense!

    CHP’li görünüp de CHP’ye en büyük darbeyi indirenlere sözüm. Eğer içinizde biraz insanlık duygusu varsa bırakın şu partiyi karalamayı. Kişileri bel altından vurmayı. Hatta ben sizin yerinize olsam rengimi açıkça belli eder basarım istifayı partiden. Bu dürüstlüğü bari gösterin. Kovulmayın. Onurunuzu ayaklar altına aldırmayın. Siyasetinize, tıpkı o karanlık düşüncelerinize tamı tamına uyan çizgideki yere giderek devam edin.

    Ver mehteri!

    Sosyal medyadan doğru salvo yapanlar!

    Seçimlerde açıkça Çetin Başkan aleyhine çalışanlar,

    İktidar yandaşı belediye çalışanları…

    Ben yoksam parti de yok anlayışındaki zatlar. Artık o kirli ellerinizi çekin partinin üzerinden.

    Ver mehteri!

    İbrahim Tığ’ı da kutluyorum. Yıllarca gazetesinin belediyeye girmesine engel olan zihniyete aldığı o kesin tavrı nedeniyle.

   Ver mehteri!

   Çalsın davullar…

Ve unutmayalım ki, mehter marşıyla gelenler, İzmir Marşıyla giderler. Bu tarih boyunca böyle olmuş zaten…

 

 

DİĞER YAZILAR
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR