Advert
Advert
Advert
OLU GİDE BE…

OLU GİDE BE…

Bu içerik 2305 kez okundu.

   Sonunda ilçemiz vekili, Zonguldak’ta yedi ayrı noktada “Aile Sağlık Merkezi” kurulacağını açıkladı. Bu konuda gerekli onayın çıktığını duyurdu. Devrek’te Karşıyaka’ya da bir Aile Sağlık Merkezi’nin yapılacağı müjdesini verdi!

   İnanalım mı?

   Yedi - sekiz yıl önce de, kendileri Karşıyaka’da bir Sağlık Ocağı temeli atmış, hatta temel üzerine bir kat da kaba inşaat yapılmıştı. Ne oldu da o inşaat tamamlanamadı? Şimdi yer tespiti yapılacak diyor. Acaba o inşaata mı devam edilecek kaldığı yerden? Bu soruların yanıtlarını bekleyip alacağız anlaşılan!

   Azıcık bir yağmur yağsa Devrek çamur deryasına dönüyor. Çünkü her yan delik deşik edildi alt yapı çalışmaları nedeniyle. Şehrin göbeğinde insanlar artık çizmeyle dolaşıyor. Hatta işyerinin önünde elinde olta balık bile arayanları gördük Facelerde… Gerçi başkan çevreye verdiği rahatsızlıktan dolayı haber altlarına yaptığı yorumlarla özür diliyor ya o da bir iş bence…

   Karşıyaka Sahil Sokak’ta sanırım kanalizasyon iflas etmiş. Dilimde tüy bitti şikayet etmekten. Not alıyorlar ilgileneceğiz diye, gelen giden yok! Galiba CHP’li bir yurttaş olarak gittiğim için kaale alınmıyorum. Bir kez de rozetimi çıkarıp gideceğim şikayete bakalım ne olacak! Şu tıkanan lağım kanallarını bir türlü açmıyorlar. Galiba lağım kokusu hoşlarına gidiyor hı!

   Bahar yağmurlarıyla çamur deryasına dönen Devrek, Yaz aylarında da toz, toprakla uğraşacağa benziyor…

   Gün geçmiyor ki terörde yaşamını yitirenler olmasın. Yine patlama, yine ortalık kan gölü… Bir kez daha lanet olsun cana kıyanlara, kıyıp zevk alanlara… Yuh olsun, yuhlar olsun…

   Hani şu Kılıçdaroğlu’na şehit cenazesinde yumurtalı saldırı var ya! İşte o saldırıyı da şiddetle kınıyorum. Sanırım saldırıyı yapanın arkasında CHP’ye kin güden birileri var! İşte onlar, demokratik yollarla alt edemeyeceklerini anladıkları anda kaba kuvvete başvuruyorlar. Başarılı da oluyorlar… Çünkü arkalarında destek aldıkları kocaman güçler var. Öyle görünüyor!

   CHP’yi terör örgütlerine destek veriyor diye suçlayanlar önce aynada kendilerine baksınlar. İktidarlarında terör örgütleri önce hortladı, şimdilerde de korkunç bir canavara dönüştü… Şiddet nereden gelirse gelsin lanet olsun şiddete başvuranlara…

   Yeni kurulan hükümetin, bir başkanlık hükümeti olduğu da bizzat yeni başbakan tarafından dillendirildi. Meclis tatil oluncaya kadar gayet hareketli günler yaşayacak galiba!

            

DİĞER YAZILAR
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR