Advert
Advert
Advert
“DOĞRU ADIMLARLA YOLA DEVAM”
Mehmet YILMAZ

“DOĞRU ADIMLARLA YOLA DEVAM”

Bu içerik 2265 kez okundu.

 

“Doğru adımlarla yola devam” sloganının altına;

- “Kamuya işe alımları, gençlerimizin sınavlardaki başarı sıralamasına göre yapacağız.

- * Hayata geçireceğimiz “gelir tamamlayıcı aile destek sistemiyle”, hiçbir hanenin gelirinin belirli bir seviyenin altına düşmemesini temin edeceğiz.

- Yükseköğrenimdeki gençlerimize bir defaya mahsus olmak üzere cep telefonu ve bilgisayar ediniminde vergi muafiyeti sağlayacağız, ayrıca aylık 10 gb ücretsiz internet vereceğiz.

- Üretim güvenliği amacıyla sertifikalı tohum, fide ve fidan üretimlerini artıracağız.

- Ülkemizin şartlarına uygun bir üretim planlamasıyla hem verimi, hem çiftçilerimizin gelirini yükseltecek bir sistem kuracağız. 

- Vatandaşlarımızın ekonomik fiyatlarla ete erişimini kolaylaştıracağız.

- Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini restore edeceğiz” diyen kişinin 21 yıldır yürütmenin de başında bulunan kişi olması oldukça manidar.

*

Bu vaatleri ve çok daha fazlasını Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğu ve diğer muhalefet liderleri yıllardır dile getiriyor, iktidarı bu konularda uyarıyor ve eleştiriyordu.

Gelinen noktada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da bu vaatlerle halkın karşısına çıkması, bu güne kadar yanlış yolda gittiğini kabul etmesi anlamına geliyor. En azından doğru yolu görmüş. Muhalefetin projelerini ve söylemlerini sahiplenmiş. Bir anlamda 21 yıldır iktidarda bulunan kendisine ve partisine muhalefet etmiş.

*

Kemal Kılıçdaroğu’nun bu güne kadar söyledikleri ve vaatleri ‘Doğru adım’mış.

 

DİĞER YAZILAR
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ