Advert
Advert
Advert
YALAK VE YAMAK/ ERDOĞAN’IN YERİNE İNCE/  BU ŞEREFSİZLİK!
Mehmet YILMAZ

YALAK VE YAMAK/ ERDOĞAN’IN YERİNE İNCE/ BU ŞEREFSİZLİK!

Bu içerik 2538 kez okundu.

Trollerin algı çalışması, akıl ve mantık sınırlarını aşıyor. Trollerin ürettiği ve yalakların taşıdığı bir safsataya bakalım:

Alman Bild Gazetesi’nin: “Eğer Recep Tayyip Erdoğan kazanırsa Türkiye 63 ülkenin lideri olacak” diye yazdığını paylaşıyorlar.

Alman Bild Gazetesi’nin 'Diktatör Erdoğan' diye manşetini gördüm fakat, “Eğer Recep Tayyip Erdoğan kazanırsa Türkiye 63 ülkenin lideri olacak” diye bir haberini göremedim. Çünkü böyle bir haber yok.

21 yıldır bu ülkede yürütmenin başında zaten Erdoğan var. Bugüne kadar olamadı da bundan sonra mı olacak?

63 ülkenin arasında Türkiye Cumhuriyeti de olacak mı?

Zira, Ege Denizindeki adalar Yunanistan tarafından işgal edilmiş durumda. Hatta bu adalara askeri üs bile kurdular.

Bu ülkede 10 milyona yakın kaçak, göçmen ve sığınmacı bulunuyor.

Demek istedikleri ‘63 farklı ülkeden milyonlarca insan Türkiye’de vatandaş olacak. Erdoğan bunların lideri olacak” ise, o farklı. Haklı olabilirler.

Şimdi bu boş boş konuşup laf üreten, bunları taşıyan ve yayan yalakların bir de yamakları oluyor. Bir araya geldiklerinde de trol olmuş oluyorlar.

(Türk Dil Kurumu’na göre ‘Yalak’:  sıfat, halk ağzında- Boşboğaz, söz taşıyan), (Türk Dil Kurumu’na göre ‘Yamak’: Bir işte yardımcı olarak çalışan erkek, Birinin etkisinde kalarak onun sözünden çıkmayan kimse)

 

ERDOĞAN’IN YERİNE İNCE

Midesini üşütmek suretiyle rahatsızlanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Katılacağı miting ve programları iptal edilen Erdoğan’ın yerine mitinglere Muharrem İnce gönderilebilir. Erdoğan için en çok çalışanların başında gelen İnce aynı zamanda aynı amaca hizmet ediyor.

 

BU ŞEREFSİZLİK!

Sokak röportajında, 8/10 yaşlarındaki Suriyeli bir çocuk şunları söylüyor. “Ben de Suriyeliyim. Büyükler, erkekler oradan kaçmış, burada nargile içiyor. Sizin askerlerde şehit oluyor. Ayıp. Bu şerefsizlik”

DİĞER YAZILAR
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ