Advert
Advert
Advert
SEÇİMLERE DOĞRU KISA KISA
Mehmet YILMAZ

SEÇİMLERE DOĞRU KISA KISA

Bu içerik 720 kez okundu.

İktidar partisi seçimlere giderken bir trilyon dolar değerinde gaz bulduk diyor, seçimlerden sonra emekliye zam verirken bütçede açık var, şartları zorluyoruz diyor.

*

Karadeniz’de bulunan ve Filyos’tan karaya çıkarılan doğalgaz, 2023 yılında kullanılan toplam doğalgazın yüzde 0,7’sini oluştururmuş.

*

Her seçim öncesi Cudi’den, Gabar’dan, Raman’dan petrol fışkırıyor deniliyor.

Mazotun litresi 45’i gördü, elliye dayandı.

*

Her seçim öncesi birisi çıkıp Boğaz Köprüsü’nde intihara kalkışır, Asrın lideri ya da İstanbul adayı gidip onu kurtarır.

*

Dolar kuru sekiz lira civarındayken ‘Dolar 10 lira olacak’ diyen akademisyenler yargılanmaya başladı. Dolar şimdi 30 lirayı geçti, yargı kararını açıklayamıyor.

*

Rahmetli Necmettin Erbakan için zamanında “yaş 70 iş bitmiş” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan birkaç gün önce 70 yaşına girdi.

*

Asla görüşmem dediği Siyi’ye “zalim, diktatör, katil” diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Şubat sevgililer gününde Mısır’a giderek Sisi ile görüştü.

*

7 Ekim, 31 Aralık 2023 tarihleri arasında 701 gemi gönderilen israil’e, yılbaşından sonra kaç gemi gönderildiği henüz açıklanmadı.

Filistin ve Gazze’ye dua gönderdiğimizi açıklamakla yetindiler.

*

Seçimlerden önce mülakatı kaldıracağız diyenler, seçimden sonra “mülakatı mülakat gibi yapacağız. 45 dk kamera kaydı yapacağız” dedi.

*

Yılbaşında üç kez zam yapılan emeklinin maaşı, 10 bin lirada kaldı. (Emekli milletvekili 97 bin)

*

İstikrar sürüyor. Merkez Bankası başkanı beş yılda 5 kez değişti. Döviz, faiz ve enflasyonun yükselişi değişmedi. Ekonomimiz istikrarlı bir şekilde batırılıyor!

*

2015 yılında Devrek’te meydana gelen heyelan nedeniyle evleri yıkılan vatandaşlar ömürleri yeterse 2025 yılında yeni evlerine kavuşacak.

*

Türkiye’de tarım ve hayvancılığı bitirme noktasına getiren hükümet, yurt dışında kiraladığı tarım arazilerinde de başarısız olunca projeden vazgeçti.

*

Sel sonrası ayağına çizme giyip Karşıyaka Mahallesine biz kez bile gitmemiş olan Özcan Ulupınar, sel sonrası günlerce ayağındaki çizmeyi çıkartmadan sahada canla başla mücadele veren Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt ve belediye çalışanlarını yetersiz kalmakla suçladı.

*

Bu ülkede akıl sağlığı bozulmayan çok az insan kaldı sanırım…

 

DİĞER YAZILAR
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ