Advert
Advert
Advert
KİMLER KİMLERLE!...
Mehmet YILMAZ

KİMLER KİMLERLE!...

Bu içerik 2258 kez okundu.

23 Nisan özel oturumunda, elinde Türk bayrağıyla Meclis kürsüsüne çıkan AKP Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, kâğıda baktığı halde İstiklal Marşı'nı yanlış okudu.
Bu millete yerlilik ve millilik edebiyatı yapan zihniyetin temsilcisi Binali Yıldırım’ın İstiklal Marşı’nı kâğıda bakarak okumasına mı yanalım, baktığı halde yanlış okumasına mı bilemedim. İstiklal Marşı kağıttan değil yürekten okunur.
2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde "İstanbul’da seçimi kazandık", “Hoşuma gitmeyen proje 15 Temmuz” diyen Binali Yıldırım beni şaşırtmadı. 
*
DÜŞÜK PROFİLLİ BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın, dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu’nun ‘ipini çekmesi’nin ardından, “Bundan sonra gelecek başbakanın profili daha düşük olacak” diye açıklama yapıldı ve Binali Yıldırım AKP Genel Başkanı ve Başbakan oldu. 
Açık kaynaklarda yer alan bu bilgiye yorum yapmaya gerek var mı?
*
THE MUMMY (MUMYA)
Seçim sath-ı mailine girdiğimiz bu günlerde ayakta durmaya mecali olmayan bazı kişilerin koltuk mücadelesine şahitlik ediyoruz. Sanki bedeni ölmüş, mumyalamışlar, şehir şehir gezdiriyorlar. 
14 Mayısta bunları emekli edip tatile çıkartmalı. Devlete ve millete çok büyük iyilik yapmış oluruz.
*
CİN ALİ’YE ANLATIR GİBİ…
Kimler kimlerle beraber, kısa ve öz, tane tane, Cin Ali’ye anlatır gibi anlatayım.
"Türkiye Cumhuriyeti'ne göre Hizbullah bir terör örgütü olabilir ama bana göre bir terör örgütü değil" diyen HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, AKP tarafından İstanbul 3. Bölge 4. Sıradan aday gösterildi. Hizbullah terör örgütü, Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Gaffar Okkan ve 5 polis memurunun şehit edildiği saldırıyı yapan örgüt.
 "Türk Bayrağı" ifadesinden rahatsız olan Yapıcıoğlu ve HÜDA PAR’dan dört kişi, Adalet ve Kalkınma Partisi tarafından aday gösterildi. 
AKP, MHP, BBP ve Yeniden Refah partilerine gönül veren ve oy vermeyi düşünenlere sormak istiyorum. Hizbullah terör örgütünün savunucusu ve siyasi uzantısı ulan bu kişileri içinize nasıl sindiriyorsunuz? Gaffar Okkan ve diğer şehitlerimizin kemiklerini sızlatmayacak mısınız?
*
Görüyorsunuz demi. 
Kimler kimlerle beraber!...

 

DİĞER YAZILAR
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
ŞEHİR DERGİSİ 166. SAYISIYLA OKUR KARŞISINDA
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ
DEVREKLİ MUHTARLAR BAŞKANINI SEÇTİ