Advert
Advert
Advert
TIRTIKÇILAR!...
İbrahim TIĞ

TIRTIKÇILAR!...

Bu içerik 5133 kez okundu.

Devrek Belediyesi çalışıyor, halkın sağlığından, çöpünden, sokağına, kaldırımdan çevre düzenlemesine kadar büyük bir çaba gösteriyor. Hatta yıllardır yapılmayan sokak genişletilmesi, parke düzenlemesini yapmak da Çetin başkana nasip oldu. Dahası var, Mesut Özil Caddesine ad verdiler, Cumhurbaşkanımızla fotoğrafını da tabelaya astılar ama bir türlü parke döşeyememişlerdi, döşedik. Bütün bunlara rağmen içlerinde hased, kin ve çekememezlik hala sürüyor.

Halkımız Devrek Belediyesi’nin başarılı çalışmaları nedeniyle başkana güveniyor, seviyor. Gelin görün ki dıştan ve içten fesadçılar her köşe başında fıs fıs, tırtıklama haberler… Hadi dıştakileri anladık içteki ekmek bilmezlere ne demeli!... Ateş olsanız cirminiz kadar yer yakarsınız…

*

AKP Devrek’te çok çalışıyormuş… Öyle yazıyor!. Bu yüzdendir hastaneyi sadaka isteyen hale getirmeniz. Siz, Devrek’i ve Devrekliyi düşünseydiniz, Bastoncular Çarşısı’nı TSO’ya değil, Devrek Belediyesine devrettirirdiniz… Ey Vali! , bu kurumu TSO değil belediye işletsin, ona yakışır, deyip karşı çıkmanız gerekirdi bu devire… Dedin mi, dediniz mi?, Diyemezsin, diyemezsiniz çünkü belediye CHP’de!..

Bir kurumu, bastonculara rakip yarattınız, helâl olsun!..

*

Rıfat’tan, hastane ve tarımdan sorunlu AKP’li, Devrek tarımı gelişti, diyor da, Bolu, Bartın, Karabük illerinin yararlandığı tarım teşviklerinden Zonguldak, Devrek yararlanamıyor / yararlandırılmıyor demiyor. Çünkü adam tarımcı değil hayvancı, hayvan… Ramazan’ın üzerinden epeyce prim yapıp medya maymunluğu yaptığı da kesin. Ramazan gitti, tarım bitti, hayvancılık gelişir belki… Yazın şuraya!..

Velhasıl kelam adamın yazdıkları, konuştuklarıyla yaptıkları aynı değil.

Dingil.

 

 

DİĞER YAZILAR
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİRX
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
ŞAİR VE YAZARLAR SAFRANBOLU’DA BULUŞTU
  2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR
2 AY İÇİNDE HİZMETE GİRMESİ PLANLANIYOR